Morszczuk z małż i pietruszki

Morszczuk z małż i pietruszki
Morszczuk z małż i pietruszki jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pietruszki, mąki, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Małże, chili i pietruszki Pizza, Linguine Z Małż I Pietruszki Przepis, oraz Orecchiette z małż, Chiles, i pietruszka.

Instrukcje

1
Połączyć oliwę z oliwek, połowa pietruszki, i czosnek w Cazuela lub smażyć patelni wystarczająco duże, aby pomieścić ryby i małże w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
MałżeMałże
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać morszczuka z obu stron solą i dodać do cazuela, skórki w dół. Pył ryby z mąki, następnie dodać małże i szklankę wody i doprowadzić do duszenia. Gotować przez 2 protokół, następnie włączyć ryby, obniżyć ogień, i dusić bardzo delikatnie, aż małże otworzyć i ryba jest gotowane przez, o 5 protokół. Podziel rybę i małże na cztery talerze, wymieszaj soki z patelni i łyżką nad rybą i do małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
RybyRyby
MorszczukMorszczuk
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać pozostałą pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
artykuł var
5
Typ_27_data = {};
6
artykuł
7
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn