Morelowo-Cytrynowa Podeszwa

Morelowo-Cytrynowa Podeszwa
Morelowa podeszwa cytrynowa to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajko, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana sola cytrynowa z pierogami i sosem cytrynowym, Sola cytrynowa z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Sola cytrynowo-Chrzanowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz blachy do pieczenia z nonstick gotowania sprayu. W talerzu ciasto, połączyć jajko i wodę. W plastikowej torbie, połączyć okruchy, sól, papryka i pieprz. Każdy filet rybny zanurzyć w mieszaninie jaj; wrzucić do worka i wstrząsnąć, aby pokryć okruchami. Ułóż ryby w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
WodaWoda
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Piec w temperaturze 425 stopni F przez 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. (Nie obracaj ryby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem, w małym rondlu, połączyć wszystkie składniki sosu; ciepła, aż bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
SOS podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn