Morelowe Duńskie Ciasto Kawowe
Morelowe Duńskie ciasto kawowe może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 19. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, masło, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Duńskie Ciasto Kawowe, Duńskie Ciasto Czekoladowo-Kawowe Streusel, oraz Klonowo-Orzechowe Duńskie Ciasto Kawowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 cala jellyroll patelni. Odstawić 1/2 szklanki suchej masy wymieszać.
W średniej misce wymieszać jajka i śmietanę. Wymieszać w opakowaniu mix ciasto. Ciasto będzie grudkowate.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni. Korzystając z tyłu łyżki, zrób 15 studni w cieście, 3 rzędy
W innej misce, ubić razem Serek i mleko, aż puszyste.
Umieść jedną łyżkę mieszanki twarogu do każdej studni.
Umieść 1 połówkę moreli, pokrojoną bokiem do góry, na każdą kroplę twarogu.
W małej misce, połączyć 1/2 szklanki reserved ciasto wymieszać z masłem. wymieszać z masłem, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać ze skrawkami migdałów i równomiernie posypać mieszanką.
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Aby zrobić glazurę, wymieszaj cukier i wodę cukierników, aż będą gładkie, dodając kolejną łyżeczkę wody, jeśli to konieczne.
Mżawka po duńsku, gdy jest chłodno.