Morelowe Batony Owsiane Bezglutenowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać moreli bezglutenowe batony owsiane spróbować. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś dżem morelowy, proszek do pieczenia, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezglutenowe Batony Morelowe, Bezglutenowe Batony Morelowe, oraz Batoniki Morelowe (Bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177°. Umieść cały, oprócz ostatniego składnika, w misce do miksowania i krótko pracuj mieszaninę ręcznie, tylko do momentu, aż połączy się w gładkie ciasto.
Rozprowadź dwie trzecie mieszaniny na nasmarowanej blasze ciastek, mocno naciskając w celu zagęszczenia. Otrzymasz warstwę o grubości około 1/2 cala. Nie martw się, jeśli nie pokrywa całej powierzchni arkusza, po prostu zignoruj pustą przestrzeń.
Dżem rozłóż równomiernie na cieście.Pozostałe ciasto pokruszyć, dodając w razie potrzeby odrobinę mąki, aby przypominało grubą mączkę i posypać dżemem.
Odciąć trochę kwadratu i niech ostygnie: jeśli nie jest ostry, powrót patelni do piekarnika i piec kilka minut dłużej.Lekko ostudzić przed pokrojeniem w pręty lub kwadraty.