Moist-and-Saucy Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonej polędwicy, sos musztardowy, sos pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć solanki, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Bezowe jako deser. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Moist & Savory Meat Loaf, Wilgotny Bochenek Szynki, oraz Wilgotne Bochenki Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mieloną polędwicę i następne 9 składników; uformuj mieszaninę w bochenek o wymiarach 14 x 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica Mielona
2
Umieść na lekko nasmarowanej patelni o wymiarach 15 x 10 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać równomiernie wierzch mięsa z sosem musztardowym; polać sosem pomidorowym równomiernie na Meat loaf.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Piec w 375 przez 1 godzinę lub aż bochenek nie będzie już różowy w środku.