Mohawk Indyjska Zupa Kukurydziana

Mohawk Indyjska Zupa Kukurydziana
Przepis Mohawk Indyjska zupa kukurydziana jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion wołowy, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Indyjska Sałatka Kukurydziana, Indyjskie Ciasta Kukurydziane, oraz Meksyk-Kukurydza Indyjska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wieprzowinę w gorącym oleju, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Wymieszaj wodę, bulion wołowy i bulion z kurczaka w dużym garnku na średnim ogniu, aż bulion się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać wieprzowinę, brukiew, marchew i seler; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa zmiękną, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
BrukiewBrukiew
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Wymieszać hominy i fasolę w mieszaninie wieprzowo-warzywnej i gotować na wolnym ogniu, aż hominy i mięso będą miękkie, o 30 minut więcej. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
HominyHominy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner
Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner
Jest to w istocie niefiltrowany "Hefeabzug", a jeśli chcesz, dostajesz dwa wina w tej samej butelce. Jak? Jest jasne w górnej jednej trzeciej, a jeśli nalejesz ostrożnie, będziesz miał czyste wino. Następnie można wstrząsnąć resztą butelki, aby wymieszać osad i nalać sobie mętną szklankę smacznego atawizmu. Zachęcają do tego!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn