Miętowe Krople Bezowe
Miętowe krople bezowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 54 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miętowe chipsy czekoladowe, krem z kamienia nazębnego, barwniki spożywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krople Bezowe, Krople Bezowe Toffi, oraz Orzech Bezowy Krople dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmarować blachy do pieczenia lub linii z pergaminem; odstawić.
W dużej misce ubijamy białka do uzyskania piany.
Dodać krem z kamienia nazębnego, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo ubijaj cukier, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się sztywne szczyty. W razie potrzeby ubić wanilią i barwnikiem spożywczym. Wchodzisz w czekoladowe chipsy.
Kropla przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 w. rozłożyć na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 250° przez 30-35 minut lub do wyschnięcia w dotyku.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.