Mięsna zapiekanka z czerwoną papryką
Mięsna zapiekanka z czerwoną papryką to danie główne dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 391 kalorii . Za 1,75 USD za porcję przepis ten pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 50 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu barbecue, papryki, gruboziarnistego chleba kukurydzianego i mielonej wieprzowiny. 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i sycący. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Liście buraków i świeża kukurydza w ostrym czerwonym chili mięsnym , Tagliatelle z bazylią i sałatką z pieczonej czerwonej papryki oraz Chili z kurczakiem, czerwoną papryką i białą fasolą .
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze sześć składników. Rozdrobnij wieprzowinę i indyka w mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj bochenek i umieść w natłuszczonej 8-calowej kwadratowej formie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40–45 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 165°.