Choco-Chleb Wiśniowy
Chleb Choco-Cherry wymaga ok. 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bochenków ciasta chlebowego, galaretka czekolada instant budyń, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Batony Choco-Cherry, Ciasto Choco-o-cherry, oraz Choco-Cherry - Nut Cookie Pizza.
Instrukcje
Masło wymieszać i 2 łyżki. suchy budyń wymieszać do wymieszania. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Rozwałkuj 1 bochenek ciasta na prostokąt o wymiarach 14x8 cali na powierzchni roboczej posypanej 1 łyżką. suchy budyń wymieszać; pędzel z 1 łyżką. masło.
Posypać 4 łyżkami. suchy budyń wymieszać i po 1/4 szklanki każdej wiśni i orzechów; zwinąć, zaczynając od jednej długiej strony.
Miejsce, szew stronie w dół, na pergaminie pokryte blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem i dodatkami.
Odstawić w ciepłe miejsce 45 min. lub do podwojenia objętości.
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. wyrzucić folię z ciasta.
Piec ciasto 20 do 25 min. albo aż do złotego brązu. Schłodzić na blasze 5 min.; usuń do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
Podawać z masłem czekoladowym.