Tarka Ziemniaczano-Porowa
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Zapiekanka ziemniaczano-porowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką musztardę, mleko, pory i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Por Ziemniaczany Au Gratin, Zapiekanka z ziemniaków i porów, oraz Tarka Z Ziemniaków I Pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 425º. Smar 2-quart gratin dish lub płytkie naczynie do pieczenia.
Mleko ciepła, czosnek, sól i pieprz do gotowania na wolnym ogniu 12-calowej patelni na średnim ogniu; dodać ziemniaki i pory. Gotować odkryte około 15 minut, często mieszając, tylko do miękkości.
Łyżka mieszanki ziemniaków do naczynia gratin.
Wymieszać śmietanę i musztardę; łyżkę na mieszaninę ziemniaków.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub aż bąbelki wokół krawędzi i złoty kolor na wierzchu.