Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2)
Papryka nadziewana kuskusem (gotowana dla 2 osób) to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Jeśli masz pod ręką cebulę, sos pomidorowy, kuskus i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 34 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2), Powolna Kuchenka Kuskus Faszerowane Papryki, oraz Papryka Nadziewana Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wkładki Reynolds™ Slow Cooker w misce o odstępie od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, solą, kminkiem, cynamonem i czerwoną papryką. Wymieszać z kuskusem. Mieszankę wołową podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Wlać wodę do wyłożonej powolnej kuchenki; papryki stoją pionowo w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin lub do papryki są miękkie.
Dekoruj orzeszkami pinii i kolendrą.