Miękka Polenta z grzybami i pietruszką
Miękka Polenta z grzybami i pietruszką może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, szalotki, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Spróbuj Przegrzebki z polentą, grzybami, Sherry i natką pietruszki, Miękka Polenta z pieczarkami, oraz Miękka Polenta z grzybami leśnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki podsmażamy w gorącym oleju z pestek winogron na dużym ogniu, aż do lekko karmelizowanego. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej; dodać szalotki, czosnek i tymianek. Gotować 3 minuty lub aż szalotki są przezroczyste. Natkę pietruszki wymieszać z 3 składnikami.
Podawać na miękkiej Polencie.