Miód Pieczone Czerwone Ziemniaki

Miód Pieczone Czerwone Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj miód pieczone czerwone ziemniaki spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 7913 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka miodu, musztardy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie ziemniaki pieczone w miodzie z dipem miodowo-cynamonowym, Miód Pieczone Czerwone Ziemniaki, oraz Słodkie ziemniaki pieczone w miodzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko płaszcz 11x7 cala naczynia do pieczenia z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ziemniaki umieścić w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu, a na wierzchu z cebulą. W małej misce połączyć roztopione masło, miód, musztardę, sól i pieprz; skropić ziemniaki i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
MiódMiód
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F (190 stopni C) przez 35 minut lub do miękkości, mieszając w połowie czasu gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn