Miód Pieczone Czerwone Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj miód pieczone czerwone ziemniaki spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 7913 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka miodu, musztardy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie ziemniaki pieczone w miodzie z dipem miodowo-cynamonowym, Miód Pieczone Czerwone Ziemniaki, oraz Słodkie ziemniaki pieczone w miodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko płaszcz 11x7 cala naczynia do pieczenia z nonstick gotowania sprayu.
Ziemniaki umieścić w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu, a na wierzchu z cebulą. W małej misce połączyć roztopione masło, miód, musztardę, sól i pieprz; skropić ziemniaki i cebulę.
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F (190 stopni C) przez 35 minut lub do miękkości, mieszając w połowie czasu gotowania.