Missouri Miner Pulled Pork
Missouri Miner Pulled Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 18 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Mieszanka sosu barbeque, chipotle chili pepper, żeberka wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń wieprzową przyprawiamy połową przyprawy do steków i układamy na środku wolnej kuchenki.
Warstwa około połowy żeberka wieprzowego wokół pieczeń wieprzową i doprawić około połowy pozostałych przypraw stek, papryka, i papryka chili.
Pozostałe żeberka schabowe układamy wolniej i doprawiamy pozostałą przyprawą do steków.
Dodaj sos sojowy, sos Worcestershire i płynny dym.
Powoli polewaj wieprzowinę wodą, uważając, aby nie zmyć przyprawy.
Gotować na niskim poziomie przez 10 godzin.
Przenieść mięso na patelnię; usunąć i wyrzucić wszelkie kości i duże kawałki tłuszczu. Wieprzowinę rozdrobnić szczypcami lub widelcami.
Odcedzić i wyrzucić płyn z wolnej kuchenki; zetrzeć pozostały tłuszcz. Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do powolnej kuchence i dodać około 1 1/2 butelki sosu barbeque. Mieszaj. Nadal podgrzewać na niskim poziomie, aż będzie gotowy do podania.
Podawać z pozostałym sosem barbeque 1/2 butelki.