Miso-marynowany pstrąg z glazurą limonkowo-imbirową
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Miso-marynowany pstrąg z glazurą limonkowo-imbirową może być znakomitą recepturą do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz miód, brązowy cukier, miso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Łosoś Marynowany Miso-Imbir, Krewetki Marynowane Imbirowo-Sojowo-Limonkowe, oraz Melon marynowany imbirem i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce.
Umyj rybę mieszanką miso. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Połączyć miód, sok z limonki i imbir w małym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut lub aż mieszanina cienko pokryje tył łyżki; odstawić.
Umieść rybę na stojaku brojlerów pokrytym sprayem do gotowania i piecz przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Skropić mieszankę miodu nad rybą.
Posypać prażonym sezamem.