Miso-glazurowany okoń morski z fasolą azjatycką i ogórkiem kiszonym
Miso-Glazed Sea Bass z azjatycką fasolą i marynowanym ogórkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Mieszanka oleju arachidowego, octu ryżowego, groszku śnieżnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Miso-glazurowany okoń morski z sałatką z ogórków Japońskich, Miso-glazed Sea Bass, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.
Instrukcje
1
Dodaj miso do małej miski, dodaj wodę do miski - 1 lub 2 łyżki na raz, aż uzyska się sosowatą, ale wciąż gęstą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Umieść okonia morskiego i ½ szklanki miso glaze w torbie na zamek błyskawiczny. Rybę równomiernie zalać glazurą, zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.Tuż przed gotowaniem ryby, w misce, wymieszaj razem ogórek, rzodkiewkę, zieloną cebulę, ¼ szklanki octu ryżowego i 1 łyżkę cukru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1-1/2 Uncji Gin
Seabass
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozgrzać lekko naoliwioną patelnię grillową na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
4
Usuń rybę z marynaty, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Umieść rybę na patelni grillowej i gotuj około 2 minut, aż osiągną się ładne ślady grillowania, obróć rybę o 90 stopni i gotuj z tej samej strony kolejne 2 do 3 minut. Odwróć rybę i powtórz procedurę, gotowanie, aż ryba zostanie właśnie ugotowana, ale nie rozgotuj.W międzyczasie w małej misce ubijamy pozostałe 2 łyżki miso glaze, mirin, Pozostałe ¼ szklanki octu, pozostałą łyżkę cukru, sos sojowy i ostry sos. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.