Miseczka Z Parmezanem Wypełniona Rukolą I Rukolą

Miseczka Z Parmezanem Wypełniona Rukolą I Rukolą
Miseczka z parmezanem wypełniona, Frisee, rukolą i rukolą jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cięte 1 " calowe kawałki greckiego sera feta, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kozi ser i suflet orzechowy z rukolą i sałatką Frisee, Sałatka z rukoli, Frisee i gruszek, oraz Sałatka z frisée, rukoli i mięty.

Składniki

1Dużezielone jabłko cienko pokrojone w plasterki połączone z 2 łyżkami świeżo wyciśniętego soku z cytryny, wymieszać i odstawićzielone jabłko cienko pokrojone w plasterki połączone z 2 łyżkami świeżo wyciśniętego soku z cytryny, wymieszać i odstawić1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku1bunchrukola (około 4 szklanki) grube łodygi przycięte. Opłukać, następnie osuszyć w sałatce, posiekać na pół, odstawićrukola (około 4 szklanki) grube łodygi przycięte. Opłukać, następnie osuszyć w sałatce, posiekać na pół, odstawić1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)trybula grubo posiekanatrybula grubo posiekana8szczypiorek długi łodyga, pokroić na ¼ szczypiorek długi łodyga, pokroić na ¼ " cala długości pod kątem1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Musztarda DijonMusztarda Dijon1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin20Wyciąć 1Wyciąć 1" cala kawałki greckiego sera Feta4średnie głowySałatka Frisee, końce odcięte i odrzucone. Opłukać, a następnie osuszyć sałatkę w szpachlówce do sałatekSałatka Frisee, końce odcięte i odrzucone. Opłukać, a następnie osuszyć sałatkę w szpachlówce do sałatek1szczyptaSzczypta soli koszernejSzczypta soli koszernej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPietruszka włoska (liść płaski) posiekana gruboPietruszka włoska (liść płaski) posiekana grubo596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiNasiona granatu lub suszona żurawinaNasiona granatu lub suszona żurawina2(zima)ocet winny ryżowyocet winny ryżowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiorzechy włoskie posiekane gruboorzechy włoskie posiekane grubo1bunchrukola (około 4 uncji) grube łodygi przycięte pokroić w 3 rukola (około 4 uncji) grube łodygi przycięte pokroić w 3 " cala gałązki. Spłucz, a następnie osusz w szpachlówce do sałatek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn