Miodowo-imbirowe placki marchewkowe i Pasternakowe z Creme Fraiche
Miodowo-imbirowe marchewkowe i Pasternakowe Latkes z Creme Fraiche może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 289 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka miodu, pasternaku, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche, Latki pasternakowe z Loxem i kremem chrzanowym, oraz Placki Ziemniaczane Z Wędzonym Pstrągiem I Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marchew i pasternak zetrzeć na tarce lub w maszynce kuchennej. Włóż ręcznik do naczyń i wyciśnij, aby usunąć wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Marchew
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Tarka Do Pudełek
Ręczniki Kuchenne
2
W dużej misce wymieszać jajka, mąkę, sól i imbir. Wymieszać starte warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Imbir
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
3
Skropić miodem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
4
Wlać olej na głębokość 1/8 cala w dużej patelni i ciepła na średnim ogniu.