Mini Tarty Truskawkowe

Mini Tarty Truskawkowe
Mini tarty Truskawkowe wymaga około 1 godzina i 18 minut od początku do końca. Ten przepis służy 70. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę galaretki truskawkowej, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Truskawkowe Tarty Mascarpone, Mini Truskawkowe Tarty Rabarbarowe, oraz Mini Tarty Truskawkowe Kiwi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj mini patelnie na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce umieścić Serek i masło. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka i puszysta. Stopniowo ubijaj w mące, po jednej filiżance na raz, aż wszystko zostanie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozwałkuj ciasto na 70 małych kulek i wciśnij każdą do mini miseczki muffin, aby uformować skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
4
Piec skórki w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, 15 do 18 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Do wrzącej wody wymieszać żelatynę, cukier i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Umieścić na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aby uzyskać pastę. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej we wrzącej żelatynie, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Wyjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, około 30 minut.
9
Łyżka schłodzonej mieszaniny żelatyny równomiernie do skorupy tart. Do każdej tarty wciśnij połowę truskawek. W razie potrzeby przed podaniem ubić każdą tartę niewielką ilością ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 18 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn