Mini Tarty Truskawkowe
Mini tarty Truskawkowe wymaga około 1 godzina i 18 minut od początku do końca. Ten przepis służy 70. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę galaretki truskawkowej, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Truskawkowe Tarty Mascarpone, Mini Truskawkowe Tarty Rabarbarowe, oraz Mini Tarty Truskawkowe Kiwi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj mini patelnie na muffinki.
W dużej misce umieścić Serek i masło. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka i puszysta. Stopniowo ubijaj w mące, po jednej filiżance na raz, aż wszystko zostanie włączone.
Rozwałkuj ciasto na 70 małych kulek i wciśnij każdą do mini miseczki muffin, aby uformować skorupy ciasta.
Piec skórki w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, 15 do 18 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Do wrzącej wody wymieszać żelatynę, cukier i barwnik spożywczy.
Umieścić na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aby uzyskać pastę. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej we wrzącej żelatynie, aż się rozpuści.
Wyjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, około 30 minut.
Łyżka schłodzonej mieszaniny żelatyny równomiernie do skorupy tart. Do każdej tarty wciśnij połowę truskawek. W razie potrzeby przed podaniem ubić każdą tartę niewielką ilością ubitej polewy.