Mini Tacos Rybne
Przepis Mini Fish Tacos jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli masz śmietanę, ryba jest następnie Polana, 2 chipotle pieprz w adobo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos z rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W międzyczasie ułożyć filety tilapii na blasze do pieczenia, skropić je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Niech gotować filety przez 10 minut lub aż nieprzezroczyste przez całą drogę.
Filety wyjąć z piekarnika i doprawić sokiem z limonki. Rozłóż rybę na kawałki widelcem.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową i przenieść na talerz. Odstawić.Pieprz chipotle wymieszać z kwaśną śmietaną w małej misce. Odstawić.Ułóż kubki tortilla na talerzu. Napełnij każdą filiżankę rybą, odrobiną kwaśnej śmietany, marynowaną cebulą, plasterkiem awokado i liściem kolendry lub dwoma.
Podawać z klinami limonki z boku.RedTube
Tagged as: przystawki,przystawki / przystawki, awokado, łatwe, ryby
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.