Mini roladki z szynką i serem

Mini roladki z szynką i serem
Mini roladki z szynką i serem mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka rolek obiadowych, cebula, margaryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Mini roladki z szynką i serem, Mini Roladki Z Szynką I Serem, oraz Mini Roladki Z Serem Śmietankowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, połączyć płatki cebuli, musztarda, mak i margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
MakowiecMakowiec
MargarynaMargaryna
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Podziel każdą bułkę. Zrobić kanapkę z szynki i sera i bułki obiadowe. Ułóż kanapki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
SerSer
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Skropić mieszankę maku na kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
5
Piec przez 20 minut, lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać te kanapki ciepłe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia10
Magazyn