Mini ptysie z łososia i koperku
Mini chrupki z łososia i koperku mogą być po prostu pescatarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga paczki gotowanych filetów z łososia, pełnotłustego sera, koperku i ciasta francuskiego. 70 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mini placki kukurydziane z wędzonym łososiem i koperkiem Crème Fraîche, Cheddar Koperek Ptysie, oraz Boczek Koperek Gougeres (Francuskie Chrupki Serowe).
Instrukcje
W robocie kuchennym pulse łososia, miękki ser, koperek i trochę przyprawy, aż tylko połączone. Rozwiń arkusz ciasta francuskiego i pokrój na 3 kawałki wzdłuż. Podzielić nadzienie wzdłuż środka każdego kawałka, obramować pędzlem ubitym jajkiem, następnie złożyć i zamknąć.
Każdą rolkę pokroić na 8-10 kawałków wielkości kęsa, następnie umieścić na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia, przykryć folią spożywczą i zamrozić. Podawać, polać ubitym jajkiem i gotować w temperaturze 200C / 180C wentylator / Gaz 6 przez 25-30 minut, aż nadmuchane i złoty.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.