Mini Placki Z Dyni Pecan

Mini Placki Z Dyni Pecan
Mini Pecan Pumpkin placki wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 93 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mini Placki Pecan, Mini Placki Pecan, oraz Mini Placki Pecan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj DNA i boki mini puszek muffin sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mini Taca Na MuffinkiMini Taca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
1
W robocie kuchennym pulsuj pekany, cukier, sól i mąkę, aż orzechy zostaną zmielone i składniki zostaną połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodajemy masło i pulsujemy, aż ciasto będzie przypominało Gruboziarnisty posiłek. Powoli wlać lodowatą wodę przez rurkę zasilającą, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MasłoMasło
CiastoCiasto
3
Wyjąć z miski procesora na czystą powierzchnię roboczą posypaną mąką. Uformuj ciasto w kulkę i podziel równomiernie na 24 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zwiń każdy kawałek w kulkę i równomiernie naciśnij do każdego kubka, aż dno zostanie pokryte. Jeśli ciasto jest lepkie, najpierw zanurz palec w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Piec, aż skórki są bardzo złote, 15 do 18 minut, aż skórki są bardzo złote. Sprawdzaj okresowo, aby upewnić się, że nie są zbyt brązowe. W międzyczasie zrób nadzienie: w średniej misce ubijaj żółtko, syrop kukurydziany, cukier, nadzienie z dyni i wanilię. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
żółtko Jajażółtko Jaja
DyniaDynia
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wyjąć ciasto z piekarnika i łyżką 1 łyżkę nadzienia do każdej filiżanki. Top każdy z 1 pretty Pecan pół. Powrót patelnie do piekarnika i kontynuować pieczenie, przez 12 do 15 minut więcej, aż do napełniania dyni jest ustawiona. Pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CiastoCiasto
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn