Mini Muffin Frittatas

Mini Muffin Frittatas
Mini Muffin Frittatas może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z prostych przepisów wymaga liści chard, soli, szalotki i soli. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mini Frittatas, Mini Frittatas, oraz Mini Frittatas.

Instrukcje

1
Podgrzać kilka litrów wody do wrzenia w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj łyżeczkę soli do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Do wrzącej wody dodaj liście boćwiny. Gotować, aż tylko miękkie, 2-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Wyjąć z garnka i spłukać w zimnej wodzie, aby zatrzymać gotowanie. Wycisnąć nadmiar wody. Następnie drobno posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Podsmażyć szalotki i grzyby: rozpuścić masło na małej patelni podsmażonej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać mieloną szalotkę i grzyby. Gotować przez 5 do 6 minut, aż szalotki są przezroczyste i grzyby są miękkie. Wymieszać z oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
7
Dodać sól, pieprz, do jajek, wlać częściowo do studzienek muffinowych: Rozgrzej piekarnik do 160°C (325°F). Do ubitych jajek wymieszać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wlać jajka do miarki z wylewającą się krawędzią lub wylewką, aby łatwiej było wypełnić studnie puszek mini-muffin. Wypełnij studnie ćwierć drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
9
Studzienki wypełnić nadzieniem, dodać pozostałą mieszankę jajeczną: rozprowadzić mieszaninę szalotki grzybowej, boczniaka i fety w równych ilościach w studzienkach z muffinkami. Następnie wierzch z pozostałą mieszaniną jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
10
Piec w temperaturze 160°C przez 20 minut. Jeśli chcesz, Zakończ brązowienie pod kotłem na minutę lub dwie, aż lekko zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Lekko ostudzić na patelni. Następnie poluzuj mini frittaty z patelni za pomocą drewnianego szpikulca.  
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Wino Musujące

Frittata świetnie komponuje się z winem musującym. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące jest Świetne z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka wcześnie w ciągu dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Ferrari Perle z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Vintage Blanc de Blancs o niekwestionowanej doskonałości, uzyskany tylko z winogron Chardonnay z winnic rodziny Lunelli.Po długim okresie dojrzewania w butelce staje się syntezą elegancji, świeżości i harmonijnej złożoności.Słomkowożółty z jasnozłotymi pasemkami. bukiet.Intensywny bukiet, ale o szczególnej finezji, z zapachami kwiatu migdałów, podpuszczkowych jabłek, lekką pikanterią i nutą chrupiącego chleba. smak suchy, ostry i elegancki, z bardzo trwałym zaokrąglonym odczuciem, w którym znajduje się lekka owocowa nuta dojrzałych jabłek, atrakcyjna nuta drożdży isłodkich migdałów i lekko aromatycznego odcienia, który jest typowy dla Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn