Mini Burgery

Mini Burgery
Mini Burgers to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Hamburgery Jagnięce W Mini Pitach Z Tzatziki, Mini Hot Dog " Burgery, oraz Hamburgery Mini Man.

Instrukcje

1
Mięso umieścić w średniej misce, wymieszać z natką pietruszki i solą. Formuj mieszaninę na 12 Mini burgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Smażyć hamburgery, w 2 partiach, 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia. Powtórz z pozostałym olejem i hamburgerami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn