Mini Bochenki Mięsne Z Fasolką szparagową

Mini Bochenki Mięsne Z Fasolką szparagową
Przygotowanie mini bochenków mięsnych z fasolką szparagową zajmuje około 22 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,39 USD za porcję. To danie główne ma 389 kalorii , 36 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 12 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, sos pomidorowo-bazyliowy, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 73% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Mini bochenki mięsne , mini bochenki mięsne i mini bochenki mięsne są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Doprowadź średni rondelek z osoloną wodą do wrzenia. W dużej misce połącz jajko, 1/2 szklanki sosu makaronowego Classico® z pomidorami i bazylią, bułkę tartą, 2 łyżki bazylii i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj wołowinę i 1/2 szklanki sera; Dobrze wymieszać. Podziel mieszankę wołową na cztery równe porcje. Uformuj każdą porcję w owal o wymiarach 5-1/2x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Umieścić na blaszce do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali. Posmaruj łyżką pozostałym sosem makaronowym Classico® z pomidorami i bazylią i posyp pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec 15 minut lub do momentu, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W międzyczasie gotuj fasolkę szparagową we wrzącej, osolonej wodzie przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Odpływ; wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
7
Podawać z grzankami mięsnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Całość posypujemy pozostałymi listkami bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn