Mini Bochenki Mięsne Z Fasolką szparagową

Mini Bochenki Mięsne Z Fasolką szparagową
Przygotowanie mini bochenków mięsnych z fasolką szparagową zajmuje około 22 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,39 USD za porcję. To danie główne ma 389 kalorii , 36 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 12 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, sos pomidorowo-bazyliowy, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 73% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Mini bochenki mięsne , mini bochenki mięsne i mini bochenki mięsne są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Doprowadź średni rondelek z osoloną wodą do wrzenia. W dużej misce połącz jajko, 1/2 szklanki sosu makaronowego Classico® z pomidorami i bazylią, bułkę tartą, 2 łyżki bazylii i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj wołowinę i 1/2 szklanki sera; Dobrze wymieszać. Podziel mieszankę wołową na cztery równe porcje. Uformuj każdą porcję w owal o wymiarach 5-1/2x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Umieścić na blaszce do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali. Posmaruj łyżką pozostałym sosem makaronowym Classico® z pomidorami i bazylią i posyp pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec 15 minut lub do momentu, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W międzyczasie gotuj fasolkę szparagową we wrzącej, osolonej wodzie przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Odpływ; wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
7
Podawać z grzankami mięsnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Całość posypujemy pozostałymi listkami bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn