Smak kukurydzy w filiżankach pieprzu
Przepis kukurydza smak w filiżankach pieprzu mogą być wykonane w około 15 minut. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 187 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką olej canolan, nasiona selera, ocet i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Smak Pieprzu I Kukurydzy, Smak czerwonej papryki i kukurydzy, oraz Smak pomidora, słodkiej kukurydzy i papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondlu połącz pierwsze pięć składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty. Super.
Dodaj kukurydzę, olej i posiekaną czerwoną paprykę; wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Odcedzić; wymieszać z boczkiem. Łyżka do połówek pieprzu.