Mincemeat II

Mincemeat II
Mincemeat II to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka agrestu, cukru, brandy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Mięsem Mielonym, Mincemeat, oraz Tradycyjne mięso mielone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić mięso na patelni i gotować do miękkości, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Po zakończeniu wyjmij mięso, ale nie wyłączaj piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podczas gotowania mięsa, żurawinę i wodę umieścić w średnim rondlu i dusić na małym ogniu, aż żurawina zacznie się otwierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Po zakończeniu mięsa zmielić go razem z posiekanymi jabłkami i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Zmielić pomarańczę i cytrynę, obrać i wszystko, i umieścić je w dużej patelni żaroodpornej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj żurawinę, rodzynki, wiśnie, agrest, brandy, ocet, cukier, goździki, gałkę muszkatołową, cynamon i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgrestAgrest
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Dokładnie połączyć, a następnie wymieszać z mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Przykryć patelnię folią aluminiową i wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Rozgrzać mięso mielone przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
11
Wysterylizuj wystarczającą ilość słoików i pokrywek do konserw, aby zmieścić wszystkie mięso mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
12
Umieść stojak z drutu na dnie dużego garnka i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić wodę do toczącego się wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
13
Zapakuj mielone mięso do sterylizowanych słoików, upewniając się, że nie ma przestrzeni ani pęcherzyków powietrza. Napełnij słoiki aż do góry i przykręć pokrywki. Ostrożnie opuść słoiki do wrzącej wody za pomocą uchwytu. Upewnij się, że słoiki mają co najmniej 2 cale przestrzeni między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
14
Wlej więcej wrzącej wody do słoików, jeśli to konieczne, aby były pokryte 2 cale wody. Przykryć garnek i przetworzyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
15
Ostrożnie wyciągnij słoiki z wody za pomocą uchwytu i umieść na drewnianej lub pokrytej tkaniną powierzchni, w odległości co najmniej 2 cali. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie sprawdzić szczelność, naciskając pokrywę słoika. Prawidłowo uszczelniona pokrywa w ogóle nie porusza się w górę ani w dół. Mięso mielone powinno być starzone przez 2 lub 3 miesiące przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia11
Magazyn