Mile-High Peanut Butter Pie

Mile-High Peanut Butter Pie
Ciasto z masłem orzechowym o wysokości mili wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga bitej polewy cool whip®, serka śmietankowego philadelphia®, wafli nilla® i półsłodkiej czekolady baker ' s®. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mile-High Peanut Butter Pie, Mile-High Peanut Butter Pie, oraz Mile-high Peanut Butter-ciasto brownie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszaj okruchy wafli i masło, aż się połączą; naciśnij na spód i górę 9-calowego talerza do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
3
Piec 10 min.; spoko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Ubij mieszankę budyniu czekoladowego i 1 szklankę mleka trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Rozłóż na dnie skorupy. Stopniowo dodawaj pozostałe mleko do serka śmietankowego w dużej misce z mikserem, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj mieszankę budyniu waniliowego; ubij 2 min. Zarezerwuj 1 Łyżkę. masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie żelatyny TruskawkowejOpakowanie żelatyny Truskawkowej
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
7
Dodaj pozostałe do mieszanki budyniu waniliowego; ubijaj, aż się połączą. Wymieszaj 1 szklankę chłodnego bicza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
8
Rozłóż na warstwie budyniu czekoladowego do 1 cala krawędzi. Łyżka pozostały chłodny bicz na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Przechowywać w lodówce 3 godziny. Gdy jest gotowy do podania, pozostaw masło orzechowe w mikrofalówce w misce do kuchenki mikrofalowej przez 15 sekund. lub do stopienia. Rozpuść czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Skrop ciasto masłem orzechowym i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych

Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Składnik, Lambrusco, Kategoria Produktów Spożywczych, Cream Sherry, Vin Santo, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Moscato, Typ Elementu Menu, Czerwone Wino Musujące, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Późne Zbiory

Wino, napój alkoholowy i składnik to świetny wybór na ciasto z masłem orzechowym. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Gerard Bertrand Gris Blanc rosé z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Gerard Bertrand Gris Blanc Rose
Gerard Bertrand Gris Blanc Rose
Oryginalny róż o bardzo jasnoróżowym kolorze plus szare i prawie białe odcienie. Bukiet odsłania zachwycające zapachy czerwonych jagód. Lekki blask na podniebieniu nadaje winu całą świeżość i wydobywa pełnię owoców. Eleganckie wykończenie jest przyjemnie świeże i mineralne. Grenache jest królem odmian winogron, jeśli chodzi o wytwarzanie lekkich, pikantnych, owocowych róż we współczesnym stylu. Grenache ujawnia całą swoją elastyczność i wiśniowe aromaty. Jego smak figowy, a czasem kakaowy, w połączeniu z zaokrąglonymi doznaniami na podniebieniu, sprawiają, że Grenache jest jedną z wielkich odmian południa Francji.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn