Migdałowo-kokosowa Crusted Tilapia
Migdałowo - kokosowa Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 416 kalorii, 37g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz gałkę muszkatołową, kokos, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Tilapia Z Migdałami Kokosowymi, Tilapia Kokosowo-Migdałowa, oraz Migdałowa Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło duże naczynie do pieczenia.
Ubić jajka w płytkim naczyniu.
Wymieszać migdały, kokos, nasiona sezamu, brązowy cukier, i gałka muszkatołowa razem w misce do mieszania. Ananasa i cebulę wymieszać w osobnej misce. Każdy filet tilapii zanurzyć w ubitym jajku, a następnie wcisnąć do mieszaniny migdałów.
Do przygotowanego naczynia włożyć pokrojoną tilapię.
Rozprowadzić mieszaninę ananasa na powlekanych filetach.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, około 40 minut.