Migdałowe Krescencje
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać migdałowe Crescents spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 205 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkiej czekolady piekarskiej, pistacji, zmielonych migdałów plantatorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Migdałowe Krescencje, Migdałowe półksiężyce III, oraz Migdałowe Krescencje dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Masło i cukier wymieszać w dużej misce drewnianą łyżką do wymieszania. Stopniowo dodawać mąkę, mieszając po każdym dodaniu aż do wymieszania. Wymieszać z orzechami.
Kształt na 2-calowe półksiężyce, używając 1 łyżki. ciasto dla każdego.
Miejsce, 2 cale od siebie, na pergaminie-lub folią pokryte blachy do pieczenia.
Piec 12 do 15 min. lub aż lekko zbrązowieje. Schłodzić na blasze 2 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Jeden koniec każdego ciasteczka zanurzyć w czekoladzie; top z orzechami. Wróć do stojaków Z Drutu; odstawić, aż czekolada będzie jędrna.