Migdałowe Biscotti

Migdałowe Biscotti
Przepis migdałowe Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten wegetariański przepis służy 42 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Migdałowe Biscotti, Migdałowe Biscotti, oraz Migdałowe Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i 1 szklanka cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in extract.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
JajkoJajko
3
Połącz suche składniki; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
4
Blachę do pieczenia wyłożyć folią i nasmarować folią. Podziel ciasto na pół; uformuj każdą porcję na dwie 12-in. x 3-po. prostokąty na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Posmarować mlekiem; posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
6
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do uzyskania złotego koloru i jędrności w dotyku. Unieść folię z prostokątami na stojak z drutu; schłodzić przez 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 300°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Przenieś prostokąty na deskę do krojenia; pokrój ukośnie ząbkowanym nożem na 1/2 cala. plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Umieść ściętą stronę w dół na nieczystych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec przez 10 minut. Włączyć i piec 10 minut dłużej lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn