Mielona wołowina 'Wellington' z koprem włoskim

Mielona wołowina 'Wellington' z koprem włoskim
Mielona wołowina "Wellington" z koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1135 kalorii, 48g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.0 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, olej roślinny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać schłodzone rolki półksiężyca, możesz podążać za tym daniem głównym z Szybkie Obroty Wiśniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Mielona Wołowina Wellington, Beef Wellington, oraz Beef Wellington dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, koper włoski i czosnek. Gotuj i mieszaj, aż koper włoski będzie miękki, a cebula zmięknie i stanie się półprzezroczysta, około 5 minut. Wmieszaj nasiona kopru włoskiego i płatki czerwonej papryki i gotuj jeszcze przez 1 minutę. W międzyczasie ubić jajko w misce, a następnie wymieszać z mieloną wołowiną, bułką tartą, natką pietruszki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Bułka TartaBułka Tarta
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać gotowaną mieszankę warzywną i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Oddzielić ciasto półksiężycowe na dwa kwadraty. Mieszankę mięsną podzielić na półksiężyce, a następnie zamknąć ciasto wokół mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto PółksiężycoweCiasto Półksiężycowe
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
CiastoCiasto
MięsoMięso
5
Umieść szew-side-down na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto zmieni się na złocisto-brązowe, a środek ciastek rejestruje 160 stopni F (71 stopni C) na termometrze kuchennym, około 30 minut. Pokroić i podać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn