Mielona wołowina i kiełbasa w czerwonej fasoli i ryżu

Mielona wołowina i kiełbasa w czerwonej fasoli i ryżu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać mielonej wołowiny i kiełbasy w czerwonej fasoli i ryżu spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 511 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać wieprzowinę i fasolę, mieloną wołowinę, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantna mielona wołowina i fasola z ryżem, Garnek Crock czerwona fasola i ryż, oraz Ground Beef Baked Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż przygotować w dużym garnku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Pokroić kiełbasę na 1-calowe kawałki i ćwiartować kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
3
Miejsce na dużej patelni na średnim ogniu przez około 5 do 10 protokół, lub do lekko rumiane. Doprawić pieprzem cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieś to do garnka z ryżem, zastrzegając smar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
W tej samej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę przez 5 minut. Wymieszać z ryżem i cebulą; zmniejszyć ogień do medium i saute przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dobrze odcedzić i dodać do garnka. Wymieszać fasolę, fasolę pinto, wieprzowinę i fasolę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola PintoFasola Pinto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać trochę wody, jeśli to konieczne, i gotować na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia14
Magazyn