Mielona Marynowana Cukinia
Mielona marynowana cukinia to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz destylowany ocet, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Miętowa Sałatka Z Cukinii, Schłodzona Zupa Z Cukinii, oraz Marynata Cukiniowa (Marynowana Sałatka Z Cukinii) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać plasterki cukinii i czosnek; gotować i mieszać, aż zacznie brązowy, ale chcesz squash pozostać jędrne i nie uzyskać mushy, 3 do 4 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, miętą, solą i pieprzem. Wymieszać z pozostałą oliwą z oliwek. Łyżkę do słoika i przechowywać w lodówce.