Meksykańskie warzywa z Queso

Meksykańskie warzywa z Queso
Przepis Meksykańskie warzywa z Queso można zrobić w około 28 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Ta przystawka ma 260 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś Kabaczek, olej roślinny, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mexican Queso Dip, Meksykański Queso Dip Najwyższy, oraz Meksykańskie Burgery z Queso Blanco.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę i czosnek; gotuj i mieszaj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cukinię, żółtą dynię i kolczoch. Przykryj, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
ChayoteChayote
3
Dodaj posiekaną jicamę; przykryj i gotuj 3 minuty. Dodaj pomidory, chili w proszku, kminek, cayenne, sól i pieprz. Przykryj i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
JicamaJicama
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Zdejmij z ognia i dodaj posiekany ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
5
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Cygaro Zin Old Vine Zinfandel z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Cygaro Zin Old Vine Zinfandel
Cygaro Zin Old Vine Zinfandel
Cygaro Zin z 2011 roku ma nuty głębokich czarnych owoców, przyprawa i zmiażdżony czarny pieprz na nosie. Bogate, bujne i dobrze ustrukturyzowane wino jest obfite z egzotycznymi cechami owocowymi.Ręcznie zbierane w szczycie sezonu, aby zapewnić jakość i smak, owoce na cygaro zin były sortowane, a następnie fermentowane przez 7 dni. Wino przygotowywaliśmy w beczkach dębowych francuskich (50%) i Amerykańskich (50%) przez 11 miesięcy.Mieszanka: 90% Zinfandel, 5% Petite Sirah, 5% Syrah
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn