Meksykańskie Nadziewane Poblanos

Meksykańskie Nadziewane Poblanos
Meksykańskie Nadziewane Poblanos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 2,51 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz bulion warzywny, sok z limonki, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Serowe Meksykańskie Nadziewane Pieczone Poblanos, Nadziewane Poblanos, oraz Nadziewane Poblanos.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść poblanos na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 5 minut z każdej strony lub do poczernienia i zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieść poblanos w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
4
Odstawić 15 minut; obrać.
5
Wytnij wzdłużnie szczelinę w każdym poblano; Odrzuć nasiona, utrzymując chiles w stanie nienaruszonym. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
6
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W średnim rondlu zagotować bulion warzywny; stopniowo wymieszać bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 30 minut.
9
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć przez 5 minut lub aż cebula jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj fasolę, zielone chiles i kminek. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
FasolaFasola
KminekKminek
13
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut. Wymieszać z ugotowanym bulgurem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur GotowanyBulgur Gotowany
14
Podzielić mieszaninę fasoli równomiernie między poblanos. Naciśnij poblanos delikatnie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
15
Umieść poblanos, szew do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. Do każdego poblano dodać 3 łyżki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
16
Piec poblanos na 400 przez 15 minut lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Pomidory i pozostałe składniki połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
18
Podawać z poblanos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn