Przepis meksykański rosół z pierogami Jalapeno może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 55 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka piersi z kurczaka, rosół z kurczaka, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny rosół Tex-Mex z Jalapeno i pierogami z kolendry, Kurczak meksykański i pierogi, oraz Pikantne meksykańskie Chili z pierożkami z paluszkiem drobiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, saute kurczaka w 1 łyżeczce oleju, aż Nie różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wyjąć i ogrzać.
3
Na tej samej patelni, podsmażyć cebulę i chili w proszku w pozostałym oleju, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj bulion, pomidory, fasola, kukurydza i jalapeno. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszać z zarezerwowanym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
W małej misce, połączyć biszkopt mix, kolendra i kminek. Mieszaj mleko tylko do zwilżenia. Wrzucić łyżki stołowe na gotującą się zupę. Przykryć i dusić przez 15 minut lub aż wykałaczka włożona do pieroga wyjdzie czysta (nie podnosić pokrywy podczas duszenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
¼ łyżeczki Oregano
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos