Meksykańska Ricotta z grillowanymi Tostadas

Meksykańska Ricotta z grillowanymi Tostadas
Meksykańska Ricotta z grillowanymi Tostadas to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 197 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól, mielony pieprz, marynowane jalapenos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańska Ricotta z grillowanymi tortillami, Tuńczyk Meksykański Tostadas, oraz Tuńczyk Meksykański Tostadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce wymieszaj requeson, marynowane warzywa i kolendrę, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przygotuj patelnię do grilla lub grilla do średniej wysokości. Ułóż tortille w jednej warstwie na grillu. Gotować, aż tortille są chrupiące, 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podawać z pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn