Meksykańska Ricotta z grillowanymi tortillami

Meksykańska Ricotta z grillowanymi tortillami
Przepis meksykańska Ricotta Spread z grillowanymi tortillami może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ta przyprawa ma 122 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pieprz, kolendra, częściowo odtłuszczone ricotta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Meksykańska Ricotta z grillowanymi Tostadas, Meksykańskie tortille z kurczakiem, oraz Meksykańskie Hamburgery Z Mąką Tortille dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać ricotta; marynowane jalapeos, marchew, i cebula; kolendra; sól; i czarny pieprz; odstawić. Następnie podgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Ułóż tortille w jednej warstwie na patelni (może być to konieczne w 2 partiach) i gotuj, aż tortille będą chrupiące, około 4-5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
KolendraKolendra
MarchewMarchew
Ser RicottaSer Ricotta
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
2
Tortille z grilla podawać z masą ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
Ser RicottaSer Ricotta
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn