Meksykańska Lasagna Chip Dip
Meksykańska Lasagna Chip Dip może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, salsę, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Meksykańska Lazania, Meksykańska Lazania, oraz Meksykańska Lazania.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść mieloną wołowinę i cebulę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka, a zmielona wołowina będzie równomiernie brązowa.
Odcedzić wołowinę i wymieszać w salsie, refried fasola, zielona papryka chile i czarne oliwki.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Warstwę z plastrami twarogu. Top z serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 do 15 minut, lub do rozpuszczenia sera.