Meksykańska Gorąca Czekolada
Need a napój bezglutenowy? Meksykańska gorąca czekolada może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mielonego cynamonu, brązowego cukru, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy mleko jest gorące i gotuje się na parze, wmieszaj posiekaną czekoladę i cukier i mieszaj, aż się stopią.
Zdjąć z ognia. Wymieszać cynamon, wanilia i cayenne, upewniając się, że gorąca czekolada jest gładka.
Chochle do kubków i użyć laski cynamonu do mieszania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.