Meatball Stroganoff

Meatball Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Meatball Stroganoff. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 527 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz panko, mąkę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Meatball Stroganoff, Meatball Stroganoff, oraz Meatball Stroganoff.

Instrukcje

1
Umieść wyłożoną folią galaretkę w piekarniku na środkowym stojaku. Rozgrzej piekarnik do 450 (trzymaj patelnię w piekarniku).
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
3
Odcedzić; utrzymać ciepło.
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieścić cebulę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Połączyć wołowinę, 3 łyżki natki pietruszki, panko, mleko, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce; wymieszać w 1/3 szklanki ugotowanej cebuli. Uformuj mieszaninę wołowiny na 16 (1 1/2 cala) klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
CebulaCebula
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
WołowinaWołowina
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Umieścić klopsiki na rozgrzanej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec w 450 przez 12 minut lub do końca, obracając po 6 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Powrót patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj grzyby, czosnek, i papryka na patelni; smażyć 8 minut lub aż grzyby są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać wino do patelni; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Mąkę posypać mieszanką grzybową; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
16
Dodaj Czas; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż sos lekko zgęstnieje. Wymieszać z pozostałą ugotowaną cebulą; zdjąć patelnię z ognia. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu, śmietanę, musztardę i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MusztardaMusztarda
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
CebulaCebula
SOSSOS
StadoStado
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Dodać klopsiki do sosu; wrzucić do herbu. Łyżka sosu i klopsiki nad gotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
18
Posypać równomiernie pozostałą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
19
Nuta wina: Wybierz cytrusowy i lekko kwiatowy biały, jak od A do Z Oregon Pinot Gris, 2012 (12 USD). To ostre, pełne wino ma wystarczającą strukturę, aby stanąć do klopsików i mnóstwo pikantnej ostrości, aby uzupełnić pikantne połączenie kwaśnej śmietany, czosnku i musztardy. -- Jordan Mackay
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KlopsikiKlopsiki
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
WinoWino
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn