Meatball Stroganoff

Meatball Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Meatball Stroganoff. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 527 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz panko, mąkę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Meatball Stroganoff, Meatball Stroganoff, oraz Meatball Stroganoff.

Instrukcje

1
Umieść wyłożoną folią galaretkę w piekarniku na środkowym stojaku. Rozgrzej piekarnik do 450 (trzymaj patelnię w piekarniku).
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
3
Odcedzić; utrzymać ciepło.
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieścić cebulę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Połączyć wołowinę, 3 łyżki natki pietruszki, panko, mleko, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce; wymieszać w 1/3 szklanki ugotowanej cebuli. Uformuj mieszaninę wołowiny na 16 (1 1/2 cala) klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
CebulaCebula
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
WołowinaWołowina
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Umieścić klopsiki na rozgrzanej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec w 450 przez 12 minut lub do końca, obracając po 6 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Powrót patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj grzyby, czosnek, i papryka na patelni; smażyć 8 minut lub aż grzyby są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać wino do patelni; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Mąkę posypać mieszanką grzybową; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
16
Dodaj Czas; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż sos lekko zgęstnieje. Wymieszać z pozostałą ugotowaną cebulą; zdjąć patelnię z ognia. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu, śmietanę, musztardę i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MusztardaMusztarda
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
CebulaCebula
SOSSOS
StadoStado
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Dodać klopsiki do sosu; wrzucić do herbu. Łyżka sosu i klopsiki nad gotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
18
Posypać równomiernie pozostałą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
19
Nuta wina: Wybierz cytrusowy i lekko kwiatowy biały, jak od A do Z Oregon Pinot Gris, 2012 (12 USD). To ostre, pełne wino ma wystarczającą strukturę, aby stanąć do klopsików i mnóstwo pikantnej ostrości, aby uzupełnić pikantne połączenie kwaśnej śmietany, czosnku i musztardy. -- Jordan Mackay
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KlopsikiKlopsiki
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
WinoWino

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesolona wołowina (np. Swanson)niesolona wołowina (np. Swanson)1Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz, podzielonyświeżo zmielony czarny pieprz, podzielony4Batoniki toffi Heatholej rzepakowy, podzielonyolej rzepakowy, podzielony3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki cremini pokrojone w plasterkipieczarki cremini pokrojone w plasterki1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.makaron jajeczny niepoddany obróbce cieplnejmakaron jajeczny niepoddany obróbce cieplnej12 łyżeczki czosnku w proszkumąka uniwersalnamąka uniwersalna791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, podzielonaposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, podzielona2Batoniki toffi Heathmielony świeży czosnekmielony świeży czosnek3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.polędwica mielona (90% chudego)polędwica mielona (90% chudego)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2% Mleko o obniżonej zawartości tłuszczu 2%1Dash1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapanko (Japońska bułka tarta)panko (Japońska bułka tarta)0Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heathsól, podzielonasól, podzielona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn