Brzoskwinie i jogurt z cukrowymi migdałami
Brzoskwinie i jogurt z Cukrowanymi migdałami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 450 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz migdały, białko jaja, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Migdały Z Cukrem Cynamonowym, Migdały Cynamonowe Z Cukrem, oraz Baby Greens w / truskawki i migdały z cukrem.
Instrukcje
Aby przygotować polewę, połącz migdały, 1/2 szklanki cukru i białko jaja.
Rozprowadzić w równomiernej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 10 minut lub do lekko rumiane, mieszając po 5 minutach.
Aby przygotować brzoskwinie, połącz 1/4 szklanki cukru, wody i skórki w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę.
Wlać syrop do dużej miski; wymieszać wanilią.
Dodaj brzoskwinie, podrzucając do płaszcza.
Odstawić 5 minut; spuścić.
Połącz jogurt z miodem. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki jogurtu do każdego z 4 płytkich misek. Każdą porcję polać 1 szklanką brzoskwiń i około 3 łyżkami polewy i podawać od razu.