Meat Lite: Sałatka z kapusty tajskiej z kurczakiem

Meat Lite: Sałatka z kapusty tajskiej z kurczakiem
Meat Lite: Sałatka z kapusty tajskiej z kurczakiem może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,48 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz orzeszki ziemne, brązowy cukier, kapusta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa, Meat Lite: Ciepła Sałatka Zimowa, oraz Meat Lite: Kofty Warzywno-Drobiowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić pokrojoną kapustę z 1 łyżką soli koszernej i ustawić w durszlaku nad miską (lub zlewu, nie potrzebujesz płynu) na 30 minut. Dokładnie spłukać i dobrze wysuszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić razem pastę curry, sos rybny, ocet, sól, cukier, olej, skórkę z cayenne i limonki oraz sok. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
Sos RybnySos Rybny
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Połączyć kapustę, marchew, kolendrę i posiekane orzeszki ziemne z dressingiem i wrzucić dobrze do herbu. Podzielić na cztery talerze, a na wierzch posiekanego kurczaka, posypać orzechami i kilkoma liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną CebulęPojemnik Na Posiekaną Cebulę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować Jest de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn