Mean Green Turkey Machine

Mean Green Turkey Machine
Mean Green Turkey Machine może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 954 kalorie, 112g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 55 minut. Jeśli masz szalotki, płatki pieprzu, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Sałatka Maszynowa, Green Machine Smoothie, oraz Zielona Maszyna Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Opłucz indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Dodaj solankę do dużego pojemnika lub zamykanej plastikowej torby i zanurz indyka. Przechowywać w lodówce przez 8 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Spłucz i osusz indyka. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprawić indyka do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Przygotuj paprykę, układając je pod niskim brojlerem, aż poczernieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieścić je w dużej misce i przykryć folią, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Usunąć skórę, łodygi i nasiona (nie spłukiwać pod wodą) i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy i gdy gorące, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj, czosnek, kminek, posiekana kolendra i szalotki. Gotować przez 2 do 3 minut i doprawić odrobiną soli i pieprzu, do smaku. Wymieszać skórkę i sok z 1 limonki, a następnie schłodzić 1/4 szklanki tequili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
TequilaTequila
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
9
Wyjąć z ognia, przenieść na płytę, równomiernie rozprowadzając i pozostawić do ostygnięcia.
10
Ostrożnie Uruchom rękę pod skórą piersi indyka, tworząc kieszeń od szyi do dna piersi po obu stronach. Stań indyka w dużej misce lub pojemniku na 8 filiżanek, aby pomóc w utrzymaniu indyka w pozycji pionowej. Delikatnie wsadź połowę mieszanki pieprzu do każdej kieszeni skóry, połóż ptaka na plecach, a nawet wypuść farsz pieprzowy. Przyciąć dodatkowy tłuszcz z ciała i schować skrzydła z tyłu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Włożyć cebulę, 1/2 pęczka kolendry i pokrojone połówki limonki do jamy i ułożyć na stojaku do pieczenia w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
12
Piecz, aż temperatura wewnętrzna rejestruje 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 15 do 20 minut na Funt, około 3 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
13
Wyjmij indyka z piekarnika na deskę do krojenia. Namiot z folią aluminiową i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Podczas gdy Indyk odpoczywa, odtłuścić tłuszcz z górnej części kapiącej patelni i podgrzać na średnim ogniu. Zeskrobać kawałki z dna i dodać bulion z kurczaka. Zmniejsz na 8 minut, a następnie obniż ogień i dodaj pół na pół i pozostałą tequilę. Zmniejszyć na 5 minut i dostosować przyprawy z solą i pieprzem, do smaku. Odcedzić i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
TequilaTequila
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Pokrój indyka, ułóż na półmisku i podawaj z au jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Au JusAu Jus
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSyrop z agawySyrop z agawy1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pieprz czarnypieprz czarny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane liście kolendry (ok. 1 pęczek), plus 1/2 pęczka, całe liścieposiekane liście kolendry (ok. 1 pęczek), plus 1/2 pęczka, całe liście1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany czosnekposiekany czosnek6goździki1 pomarańcza, skórka1 pomarańcza, skórka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kminek mielonykminek mielony796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipół na półpół na pół1( bakłażany)W rondlu na dużym ogniu dodaj 2 szklanki wody i pozostałe składniki. Mieszaj, aż sól całkowicie się rozpuści. Dodać pozostałe 2 szklanki wody i pozostawić solankę do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed użyciemW rondlu na dużym ogniu dodaj 2 szklanki wody i pozostałe składniki. Mieszaj, aż sól całkowicie się rozpuści. Dodać pozostałe 2 szklanki wody i pozostawić solankę do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed użyciem1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw2limonki, 1 Skórka i sok, 1 pokrój w 1/2limonki, 1 Skórka i sok, 1 pokrój w 1/21cebula, obrana i poćwiartowanacebula, obrana i poćwiartowana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo popękany czarny pieprz, plus więcej do przyprawświeżo popękany czarny pieprz, plus więcej do przypraw4largespapryka pasillapapryka pasilla11 funt cukinii,oliwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszalotki pokrojone w plasterki (ok. 2 pęczki)szalotki pokrojone w plasterki (ok. 2 pęczki)2papryka serranopapryka serrano1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitequila, podzielonatequila, podzielona5kilogramyTurcjaTurcja9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn