Małże z kolendrą-Pesto z orzecha czarnego
Małże z kolendrą-Pesto z orzecha czarnego to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, ząbki czosnku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Małże Littleneck Z Linguica, Małże z kiełbasą, oraz Małże z młodymi ziemniakami i dymką.
Instrukcje
Proces pierwszych 8 składników w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka; odstawić pesto na bok.
Przynieś wino, posiekany czosnek i szalotkę do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodaj małże i gotować 5 minut lub do otwarcia małże.
Usuń małże z muszli, zachowując 40 pół muszli. Małże Chill co najmniej 1 godzinę.
Mieszaj pesto w małże; łyżka 1 małża i pesto do każdej zarezerwowanej skorupy.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.