Masło orzechowe i galaretka Thumbprint Shortbread Cookies
Masło orzechowe i galaretka Thumbprint Shortbread Cookies wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 14 centów za porcję. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, galaretka winogronowa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Masło orzechowe i galaretki Thumbprint Cookies, Masło orzechowe i galaretki Thumbprint Cookies, oraz Peanut Butter & Jelly Thumbprint Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C); wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Beat masło i cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka; dodać wanilię i nadal bić.
Wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone.
Rozwałkować ciasto na 1 1/2-calowe kulki i ułożyć na przygotowanych blachach do pieczenia. Zrób mały otwór w środku każdej piłki, kciukiem i palcem; wypełnij otwory dżemem winogronowym.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 14 protokół; pozostawić do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 1 minutę.
Umieścić masło orzechowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, i gotować w kuchence mikrofalowej, aż miękkie przez 10-30 sekund, sprawdzanie co 10 sekund. Uważaj, aby nie przegrzać masło orzechowe; nie pozwól, aby bańki. Wymieszać olej roślinny przez rozgrzane masło orzechowe; skropić na ciepłe ciasteczka.