Masło Orzechowe-Czekolada Banan Split
Masło orzechowe-czekolada banan Split jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Jeśli masz banany, orzeszki ziemne, lody waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Ultimate Peanut Butter & Chocolate Banana Split, Grillowana kanapka z masłem orzechowym i bananem, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz syrop czekoladowy i masło orzechowe w 1 szklance miarki. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 40 sekund lub aż masło orzechowe topi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Każdy banan pokroić na pół w poprzek na 2 kawałki. Ułóż 2 kawałki bananów w każdym z 6 dań deserowych; najlepiej banan z lodami i gorącym sosem czekoladowym.
Posypać orzeszkami ziemnymi.