Masło kaparowo-pomidorowe i oliwkowe
Kapar, pomidor i masło oliwkowe jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz masło, butelkowane kapary, liście oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Kompot Z Pomidorów, Oliwek, Kaparów, Pieczony dorsz z ciepłą Tapenadą pomidorowo-oliwkowo-kaparową, oraz Sałatka Z Pomidorów, Kaparów, Oliwek I Sera Pleśniowego.
Instrukcje
W maszynce, wir razem masło, czosnek, i anchois, aż będzie gładka.
Dodaj pozostałe składniki i pulsuj 3 razy (chcesz, aby składniki były pokryte masłem, ale nadal w dużych kawałkach).
Połóż kawałek folii na powierzchni roboczej. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać masło wzdłuż na plastik. Podnieś górną krawędź plastiku w górę i nad masłem, aby spełnić dolną krawędź plastiku.
Tocz masło w kierunku Ciebie, wieczorem go do dziennika około 4 w. długo. Twist końce z tworzywa sztucznego do uszczelnienia. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Zdejmij folię i odetnij 1/4 cala. porcje (około 1 łyżka.) do serwowania na grillowanych stekach.
Do przodu: do 1 tygodnia (przechowywać w lodówce) lub do 1 miesiąca (przechowywać w lodówce, zawinięte w kilka warstw plastiku).